Burse - Fonduri mutuale

Administratorii Romgaz prelungesc cu încă patru luni mandatul provizoriu al directorului general Aristotel Marius Jude

Aristotel  Marius Jude

Aristotel Marius Jude

Autor: Roxana Rosu

02.07.2021, 12:00 352

Consiliul de Administraţie al Romgaz a decis în şedinţa din 30 iunie numirea lui Aristotel  Marius Jude în funcţia de director general, pentru un nou mandat provizoriu de 4 luni, începând cu data de 14 august.

Decizia vine după ce, în aprilie, Romgaz prelungise mandatul acestuia cu 4 luni. Aristotel  Marius Jude a fost numit în funcţia de Director General al S.N.G.N. Romgaz S.A. prin Hotararea Consiliului de Administratie din februarie 2021, pentru un mandat provizoriu de 2 luni.

Tot în şedinţa din 30 iunie, Consiliul de Administraţie al companiei a decis numirea lui Razvan Popescu în functia de Director Economic, incepand cu data de 15 august, tot pentru un mandat provizoriu de 4 luni.

Aristotel Jude a fost în perioada 2015-2017 Secretar de Stat în cadrul Ministerului Energiei, responsabil de coordonarea activităţii ministerului în domeniul ţiţeiului şi gazelor naturale.

El are un Master of Business Administration (MBA), acordat de Conservatoire National Des Arts Et Metiers, Paris, Franţa şi competenţe dovedite de-a lungul carierei profesionale în managementul întreprinderii, administrare societăţi, consultanţă în domeniul juridic. De-a lungul timpului a ocupat mai multe funcţii de conducere în cadrul Romgaz printre care manager proiect, director de department, director de direcţie, administrator.

Romgaz are 12,2 miliarde de lei capitalizare şi este controlat în proporţie de 70% de statul român, prin Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO