Afacerile Oltchim Râmnicu Vâlcea la nouă luni urcă cu 29%. Profitul net, de 2,5 ori mai mare

14 nov 2017 Autor: Roxana Rosu

Combinatul chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea (OLT) a înregistrat în primele nouă luni o cifră de afaceri de 716 milioane lei, plus 29% faţă de aceeaşi perioadă din 2016, şi un profit net în creştere de 2,5 ori, la 40 mil. lei, potrivit raportului financiar al companiei.

„Societatea Oltchim continuă trendul ascen­dent al perioadelor anterioare, obţinând în perioada ianuarie-septembrie 2017 cele mai bune re­zultate din activitatea curentă de la intrarea în procedura insolvenţei, fără a lua în considerare influenţa în anul 2015 a profitului scriptic deter­minat de anularea dato­riilor con­form planului de reor­ga­nizare“, menţionează com­pania cu 124 mil. lei capitalizare.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.11.2017

 
Cuvinte cheie:
oltchim
, crestere
, profit net
, afaceri
, urcare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide