Burse - Fonduri mutuale

Agroland Timişoara, profit de 10 mil. lei şi afaceri de 188 mil. lei în 2020. Compania vrea să ofere trei acţiuni gratuite la una deţinută şi să treacă graniţa cu magazinele online

Horia Cardoş, CEO şi acţionar majoritar al Agroland: În 2021, ne vom dezvolta businessul tot datorită extinderii reţelei de magazine Agroland MEGA cu încă cel puţin 8 unităţi, dar şi  creşterii cu 50% a vânzărilor online.

Horia Cardoş, CEO şi acţionar majoritar al Agroland: În 2021, ne vom dezvolta businessul tot datorită extinderii reţelei de magazine Agroland MEGA cu încă cel puţin 8 unităţi, dar şi creşterii cu 50% a vânzărilor online.

Autor: Roxana Rosu, Liviu Popescu

11.03.2021, 00:05 1330

Agroland (indice bursier AG), lanţ de magazine specializat pe segmentele de grădinărit, îngrijirea animalelor de companie şi hobby farming, dar şi cea mai recentă listare la Bursa de la Bucureşti, a încheiat anul 2020 cu un profit net de 10,3 milioane de lei, de patru ori peste cel din anul precedent, în timp ce afacerile au urcat cu 33%, la 187,6 mi­lioane de lei.

Potrivit reprezentanţilor Agroland, tendinţa ascendentă a businessului se dato­rează strategiei de dezvoltare care a implicat investiţii în deschiderea de noi magazine de tip Agroland MEGA (cu 5 astfel de unităţi inaugurate anul trecut), extinderea gamei de produse, creşterea de patru ori a vânzărilor online faţă de 2019, precum şi diversificarea businessului, prin achiziţia activelor sucursalei Mihăileşti a companiei Avicola Bucureşti. Această achiziţie a plasat Agroland în topul primilor 10 producători de ouă de consum din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO