Burse - Fonduri mutuale

Agrotechnik Solutions vrea să se listeze la Bursa de la Bucureşti în doi ani şi să deschidă o fabrică în România. Cu afaceri de 900.000 euro în 2020, compania estimează o dublare în acest an

Andrei Casian Ştefan (stânga), CEO al Agrotechnik Solutions, şi Renato Pastore (dreapta), CEO al Agri 2000 Italia, dezvoltă împreună inputuri inovatoare în agricultură.

Andrei Casian Ştefan (stânga), CEO al Agrotechnik Solutions, şi Renato Pastore (dreapta), CEO al Agri 2000 Italia, dezvoltă împreună inputuri inovatoare în agricultură.

Autor: Florentina Niţu

26.08.2021, 07:30 1144

Agrotechnik Solutions, furnizor de îngrăşăminte bio şi erbicide înfiinţat în 2017 de fraţii Ştefan, are în plan să se listeze la Bursa de Valori Bucureşti în doi ani, iar pe termen lung să deschidă o fabrică în România, potrivit reprezentanţilor companiei.

„La momentul de faţă suntem o companie mică, cu o cifră de afaceri de 900.000 de euro, închisă anul trecut, şi cu un profit destul de bun. Încercăm să ne capitalizăm şi chiar ne gândim în doi ani să ne listăm la bursă şi să cesionăm o parte din acţiuni la mai mulţi antreprenori care cred în agricultură şi care cred că se poate ridica la un nivel mai înalt. Ne dorim pe viitor să facem şi o fabrică aici, pentru că multe produse pe care le avem în portofoliu sunt gândite de către noi în funcţie de necesităţile fermelor cu care lucrăm şi sunt produse în Italia de partenerul nostru cu care avem contract“, a spus Andrei Casian Ştefan, CEO al Agrotechnik Solutions, într-un interviu acordat ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO