Alro Slatina schimbă prospectul de vânzare de acţiuni: preţ fix de 4 lei pentru retail, posibilitate de retragere, plus trei zile la ofertă

13 iul 2018 Autor: Liviu Popescu

Producătorul de aluminiu Alro Slatina (ALR) a modificat prospectul de vânzare de acţiuni la bursă printr-un amendament publicat joi la închiderea bursei. Printre prevederile acestui docu­ment se numără: prelungirea ofertei de subscriere de la 16 iulie 2018 la 19 iulie 2018, introducerea unui interval de preţ între 3,5 lei şi 4 lei, faţă de un preţ maxim anunţat de 6,18 lei pe acţiune şi oferă investitorilor de retail posibilitatea de a-şi retrage subscrierile.

„Investitorii de retail trebuie să subscrie pentru acţiunile oferite la preţul fix de 4 RON (respectiv limita supe­rioară a intervalului de preţ). Investi­torii de retail au dreptul la o reducere de 7 (şapte) la sută din preţul de ofertă pentru subscrierile făcute în mod valabil pe toată durata perioadei de ofertă (respectiv de la 2 iulie 2018 până la 19 iu­lie 2018 inclusiv)“, se arată în amen­damentul Alro Slatina.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.07.2018

 
Cuvinte cheie:
Alro
, pret
, oferta
, actiuni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide