Alro Slatina vrea investiţii de 190 mil. dolari în următorii patru ani pentru eficienţă energetică. Acţiunile urcau ieri cu 6,8%

13 oct 2017 Autori: Roxana Rosu , Liviu Popescu

Alro Slatina (ALR), singurul producător de aluminiu primar şi de aliaje din aluminiu din România, are un plan de afaceri pentru perioada 2017-2021 care previzionează inves­tiţii totale de 190 mil. dolari, din care peste 100 mil. dolari pentru proiectele de creştere a eficienţei energetice.

Compania susţine că în ultimii 15 ani a investit constant în programe de îmbunătăţire a eficienţei operaţio­nale, care au avut rezultate mai bune în raport cu media industrială mon­dială a aluminiului.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.10.2017

 
Cuvinte cheie:
Alro Slatina
, investitii
, eficienta energetica
, Actiuni
, aluminiu
, productie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide