Burse - Fonduri mutuale

Anemie pe Bursa de la Bucureşti. Analiştii pun volumele reduse pe seama contextului politic şi a aşteptărilor privind rezultatele financiare trimestriale

Anemie pe Bursa de la Bucureşti. Analiştii pun volumele...

Autor: Tibi Oprea

21.10.2019, 08:30 282

Bursa de la Bucureşti a închis vineri în scădere cu 0,19%. Peste două treimi din rulajul tranzacţionat vineri a fost asigurat de o tranzacţie tip deal cu acţiuni DIGI.

Sentimentul investitorilor a fost unul mai moderat în ultimele două săptămâni, în contextul în care li­chiditatea zilnică din ultimele 10 şe­dinţe, exceptând tranzacţiile de tip deals, nu a depăşit valoarea de 34 de milioane de lei, respectiv sub media zilnică de 43,1 mi­lioane lei, în timp ce variaţiile de preţ au fost mixte şi nesemni­ficative.

Analiştii consi­deră că investitorii sunt în expectativă în ceea ce priveşte re­zultatele finan­ciare trimestriale aferente T3/2019, precum şi pe fon­dul discuţiilor din­tre China şi SUA privind războiul comercial, dar şi precauţi în privinţa discuţiilor şi a votului pentru Brexit, astfel că în ultimele şedinţe am asistat la o evol­uţia laterală a bursei locale.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO