Burse - Fonduri mutuale

Appraisal & Valuation, deţinătorul brandului NAI Romania, l-a recrutat pe Ovidiu Năstase, fostul şef adjunct de la ANAF, pentru poziţia de director financiar

Appraisal & Valuation, deţinătorul brandului NAI...

Autor: Cristina Bellu

16.05.2022, 10:58 249

Appraisal & Valuation (simbol bursier APP), companie care oferă servicii de evaluare, consultanţă şi dezvoltare imobiliară, controlată în proporţie de 67,8% de Ioan Botiş, fondator şi preşedinte, anunţă recrutarea lui Ovidiu Năstase, fostul Şef adjunct al Administraţiei Finanţelor Publice Sector 1 în perioada 2020 – 2022 şi al Administraţiei Finanţelor Publice Sector 6, în perioada 2009 – 2017, pentru poziţia de director financiar al companiei.

„Controalele ANAF sunt întotdeauna binevenite pentru că oferă antreprenorilor o confruntare cu adevărul. Ceea ce nu se verifică de către administrator, nu se întâmplă. Însă, riscurile nu se opresc aici. Antreprenorii care nu vor gestiona eficient fluxurile de numerar pot produce pierderi importante propriilor companii. Pentru a preveni orice posibile pierderi, amenzi sau sancţiuni care pot tulbura activitatea de zi cu zi, recomand companiilor o serie de audituri periodice,’ spune Ovidiu Năstase, noul director financiar al Appraisal & Valuation.

Odată cu această numire, compania ia în calcul extinderea portofoliului cu noi servicii pe orizontală, complementare cu cele de evaluare.

„Ovidiu Năstase va crea servicii financiare care se vor adresa atât clienţilor deja existenţi, cât şi celor care încă nu ne-au trecut pragul. Know-how-ul, experienţa şi claritatea sunt instrumentele cu care noul nostru director financiar va ajuta în mod real companiile româneşti’’, completează Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA.

Acţiunile Appraisal & Valuation au intrat pe 2 septembrie 2021 la tranzacţionare pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (piaţa AeRO) a Bursei de Valori Bucureşti, sub simbolul APP, la preţul de 11,5 lei pe unitate.

Compania a emis în iunie 2021 un număr de 387.000 de acţiuni la un preţ de 11,5 lei/acţiune, reuşind să atragă din piaţa de capital 4.450.500 lei. În cadrul plasamentului au subscris 115 investitori, dintre care 19 investitori calificaţi (inclusiv profesionali), iar restul 96 de retail. Plasamentul privat şi listarea au fost realizate cu sprijinul TradeVille.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO