Burse - Fonduri mutuale

​ARIR şi IR Society, asociaţia corespondentă din Marea Britanie, încheie un parteneriat de certificare internaţională pentru profesioniştii din domeniu

​ARIR şi IR Society, asociaţia corespondentă din...

Autor: Tibi Oprea

18.09.2019, 15:09 169

Asociaţia pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) şi asociaţia corespondentă Societatea pentru Relaţia cu Investitorii din Marea Britanie (IR Society), una dintre cele mai puternice asociaţii pentru relaţia cu investitorii din lume anunţă o colaborare prin care profesioniştii din domeniul relaţiei cu investitorii din România vor avea acces la cursurile IR Society şi vor obţine un Certificat în Relaţia cu Investitorii, potrivit unui comunicat remis ZF.

CIR este o calificare recunoscută la nivel internaţional pentru profesioniştii din domeniul relaţiei cu investitorii şi oferă resursele necesare pentru implementarea celor mai bune practici în domeniu.

„Misiunea ARIR este de a oferi membrilor noştri o platformă pentru dezvoltarea profesioniştilor din domeniul relaţiei cu investitorii. IR Society ne-a ghidat în procesul de înfiinţare a Asociaţiei pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România şi cu această nouă colaborare adăugăm un pilon esenţial în implementarea celor mai bune practici în România”, spune Daniela Şerban, preşedinte ARIR.

„Suntem încântaţi să colaborăm cu Daniela Şerban şi echipa ARIR pentru a oferi cursuri de dezvoltare profesională şi programul nostru de certificare. Lansat în urmă cu mai mult de 10 ani, CIR a devenit referinţă pentru profesia de IR, este recunoscut în Marea Britanie şi în alte pieţe internaţionale ca cea mai bună modalitate de a demonstra competenţa în domeniul relaţiilor cu investitorii. Avem deja colaborări cu asociaţii din Orientul Mijlociu, Asia, Europa şi America Latină şi suntem încântaţi să putem oferi programul pentru membrii ARIR”, spune Gary Davies, CEO al IR Society.

Profesioniştii interesaţi sunt invitaţi să se înscrie la program care cuprinde un curs pentru studiu individual şi un examen în Bucureşti. Subiectele abordate în cadrul cursului se referă la Principii în Relaţiile cu Investitorii, Pieţe financiare, Companii şi Reglementare, Cadrul de reglementare, Principii de evaluare contabilă şi investiţii, Relaţii cu investitorii eficiente - în practică, asigurând o înţelegere vastă a elementelor cheie ale acestui domeniu şi ale pieţelor financiare, precum şi captarea elementelor esenţiale privind cele mai bune practici de pe pieţele internaţionale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO