Burse - Fonduri mutuale

Aro-Palace vrea să obţină minimum 9,1 mil. euro prin vânzarea hotelului Coroana-Postăvarul din Braşov

Aro-Palace vrea să obţină minimum 9,1 mil. euro prin...

Autor: Eduard Ivanovici

06.06.2023, 18:13 186

Compania hotelieră Aro-Palace (simbol bursier ARO) a informat piaţa de capital cu privire la licitaţia publică cu ofertă în plic sigilat pentru vânzarea hotelului Coroana-Postăvarul din Braşov.

Preţul de pornire al licitaţiei este de 9,1 milioane de euro fără TVA, iar taxa de participare la licitaţie ajunge la 4.000 de euro. Evenimentul va avea loc pe 5 iulie la sediul societăţii listate pe piaţa AeRO, conform unui raport de la BVB.

Iniţial, Consiliul de Administraţie al companiei a convocat acţionarii pentru a vota vânzarea imobilului la un preţ minim de 8,4 milioane de euro, cât şi împuternicirea CA în vederea derulării negocierilor.

Acţiunile ARO se tranzacţionează în creştere cu 162% în ultimul an, pe tranzacţii de 83.100 de lei, la o capitalizare de 176,6 milioane de lei. Compania este controlată în proporţie de 85,7% de Transilvania Investments Alliance (TRANSI), urmată de SIF Muntenia (SIF4), cu 10,4%.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO