Burse - Fonduri mutuale

Arobs Transilvania, cifră de afaceri de 52,6 milioane de lei în T1/2022 şi profit net de 15 milioane de lei

Voicu Oprean, CEO şi acţionar Arobs

Voicu Oprean, CEO şi acţionar Arobs

Autor: Eduard Ivanovici

30.05.2022, 07:40 437

♦ Acţiunile urcă cu 2% şi trec pe plus în 2022.

Compania de tehnologie Arobs Transilvania Software, listată pe segmentul AeRO al bursei locale sub simbolul AROBS, a raportat o cifră de faceri de 52,6 milioane de lei în primele trei luni ale anului, cu 33% peste nivelul din perioada similară a anului trecut.

Profitul net a ajuns, între timp, la 14,9 mil. lei, în urcare cu 14% faţă de T1/2021, iar EBITDA (câşti­gurile înainte de dobânzi, taxe, depreciere şi amortizare) a atins 17,4 milioane de lei, plus 22%, conform raportului trimestrial publicat la Bursa de la Bucureşti.

„În 2022, compania va continua planurile de investiţii anunţate, atât prin realizarea de tranzacţii M&A, precum şi prin dezvoltarea de noi expertize cu mare căutare pe piaţa globală de servicii software. Arobs se află într-un context în care automa­tizarea şi simplificarea proceselor de lucru în cadrul companiilor şi organizaţiilor din întreaga lume vor continua să reprezinte tendinţele din industria tech într-un orizont de timp mediu-îndepărtat“, se arată în raport.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO