Burse - Fonduri mutuale

AROBS Transilvania şi-a bugetat afaceri de aproape 200 mil. lei în 2022, în creştere cu 17%, şi un profit net de 47 mil. lei, plus 10%

AROBS Transilvania şi-a bugetat afaceri de aproape 200...

Autor: Eduard Ivanovici

03.05.2022, 00:03 222

Compania de tehnologie AROBS Transilvania Software (simbol bursier AROBS) plănuieşte să ajungă la o cifră de afaceri la nivel individual de 197,3 milioane de lei până la finalul anului 2022, o creştere de 17% faţă de anul precedent.

De asemenea, societatea prezentă pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti vizează un profit net de 47,3 milioane de lei anul acesta, în urcare cu 10%.

„Aceste prognoze se bazează pe dezvoltarea organică a businessului, pe cercetare şi inovare în produsele şi serviciile noastre, precum şi pe consolidarea pe pieţele pe care suntem prezenţi”, spune Voicu Oprean, fondator şi CEO al AROBS, conform unui comunicat al companiei. Oprean susţine că societatea intenţionează să continue strategia de M&A din ultimii ani, care va avea un impact pozitiv asupra rezultatelor la nivel consolidat. În acest sens, compania a preluat recent echipa şi afacerea Software Development Services de la compania suedeză Enea, aceasta fiind cea mai semnificativă achiziţie din istoria AROBS, cu o valoare de aproape 18 milioane euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO