Burse - Fonduri mutuale

Artego Târgu-Jiu şi-a majorat profitul cu 38% la nouă luni din 2019. Afacerile producătorului au ajuns la 122 mil. lei

Artego Târgu-Jiu şi-a majorat profitul cu 38% la nouă...

Autor: Cristina Bellu

18.11.2019, 11:20 291

Producătorul de benzi de cauciuc Artego Târgu-Jiu (ARTE) a raportat în primele nouă luni din acest an afaceri de 122,8 mil. lei, plus 6,8% faţă de perioada similară din 2018 şi un profit de 7,6 mil. lei, echivalentul unei creşteri de 38%, potrivit datelor transmise de companie.

La 30 septembrie 2019, activele societăţii se cifrau la 142 mil. lei, în creştere uşoară (0,94%)  faţă de valoarea înregistrată la finalul anului trecut, iar datoriile totale se ridicau la 57,5 mil. lei, minus 1,12%.

“Pentru perioada următoare, evoluţia pe piaţă va fi influenţată de impactul pe care măsurile care vor fi luate la nivel macro-economic il vor avea asupra dinamicii achiziţiilor, investiţiilor, modernizarilor şi mentenanţei.De aceea, luând în calcul toate aceste aspecte, dacă evoluţia generală a economiei va cunoaşte o relativă stabilitate, este posibilă o menţinere, pe termen scurt şi mediu, a situaţiei existente, din punct de vedere al nivelului de vanzari si al activităţii productive, continuând pe de altă parte să fie făcute eforturi pentru asigurarea unor fluxuri de numerar care să permită onorarea datoriilor catre angajati, stat si furnizori”, transmit reprezentanţii companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO