Burse - Fonduri mutuale

Ascendia Bucureşti a vândut anticipat prima ofertă de obligaţiuni corporative prin plasament privat, în valoare de 3 milioane de lei

Ovidiu Dumitrescu, director general adjunct Tradeville:

Suntem încrezători că vor urma şi alte plasamente de succes şi că această finanţare, alături de cele ce ar putea urma, vor ajuta Ascendia să exploateze cât mai mult din potenţialul ridicat al domeniului e-Learning, atât la noi în ţară, cât şi la nivel global.

Ovidiu Dumitrescu, director general adjunct Tradeville: Suntem încrezători că vor urma şi alte plasamente de succes şi că această finanţare, alături de cele ce ar putea urma, vor ajuta Ascendia să exploateze cât mai mult din potenţialul ridicat al domeniului e-Learning, atât la noi în ţară, cât şi la nivel global.

Autor: Tibi Oprea

05.06.2019, 00:05 335

Ascendia Bucureşti (ASC), compa­nie producătoare de software educa­ţional, anunţă la bursă finalizarea anti­cipată a primei oferte de obligaţiuni cor­porative prin plasament privat emise de societate, în care 35 de obligatari au sub­scris un număr de 30.000 de obligaţiuni în valoare de 3 mil. lei (valoarea maximă a ofertei), în condiţiile în care pragul minim pentru închiderea cu succes a ofertei era de 1,4 mil. lei.

„Ne bucurăm să vedem că interesul investitorilor pentru finanţarea econo­miei româneşti prin intermediul obliga­ţiu­nilor corporative rămâne puternic, dovada în acest sens fiind depăşirea cu 114% a sumei minime necesare pentru închiderea cu succes a ofertei. Suntem încrezători că vor urma şi alte plasamente de succes şi că această finanţare, alături de cele ce ar putea urma, vor ajuta Ascendia să exploateze cât mai mult din potenţialul ridicat al domeniului e-Learning, atât la noi în ţară, cât şi la nivel global”, a declarat Ovidiu Dumitrescu, director general adjunct în cadrul Tradeville, intermediarul tranzacţiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO