Burse - Fonduri mutuale

Ascendia listează la BVB o nouă emisiune de obligaţiuni în valoare de 4,3 milioane de lei

Cosmin Mălureanu, CEO Ascendia

Cosmin Mălureanu, CEO Ascendia

Autor: Eduard Ivanovici

07.12.2022, 00:04 342

Compania Ascendia (simbol bursier ASC), specializată în domeniul e-­learning, listată pe piaţa AeRO din 2016, a listat ieri o nouă emisiune de bonduri pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare al Bursei de Valori Bucureşti. 

Obligaţiunile, în valoare de 4,265 milioane de lei sunt disponibile la tranzacţionare sub simbolul bursier ASC27. Prima emisiune de obligaţiuni Ascendia, în valoare de 3 milioane de lei, a fost listată în anul 2019, conform unui comunicat al BVB. 

„În contextul instabilităţii globale, perspectivele industriei de e-learning, în care activează Ascendia sunt unele foarte bune, la nivel mondial prefigurându-se o creştere de circa 20% de la an la an pentru fiecare din următorii cinci ani. Este o prognoză care nu le-a scăpat investitorilor, care, încă o dată, ne-au dat votul de încredere, subscriind obligaţiunile ASC27 mult peste suma iniţial vizată de compania noastră. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO