ASF a încasat comisioane de 9 mil.lei din oferta de cumpărare derulată de FP

25 nov 2013 Autor: Roxana Pricop

Franklin Templeton, administratorul activelor Fondului Proprietatea, a anunţat că a fost finalizată decontarea ofertei de cumpărare în valoare de 600 milioane de lei şi a publicat comisioanele de reglementare pe care le are de plătit.

Comisioanele plătibile Autorităţii de Supraveghere Financiară sunt în valoare de 9 milioane de lei, reprezentând 1,5% din valoarea ofertei. Bursa de Valori Bucureşti va încasa 1,296 milioane de lei, reprezentând 0,216% din preţul acţiunilor cumpărate în cadrul ofertei. Suma încasată de BVB din oferta FP reprezintă 9,5% din cifra de afaceri a operatorului bursier din primele nouă luni ale anului.

Depozitarul Central va încasa 51.000 lei, reprezentând 0,0085% din preţul acţiunilor cumpărate.

Templeton a mai plătit şi comisioane de intermediere a ofertei pentru brokerii de la BCR şi Wood&Co, însă nu a făcut publică valoarea acestor comisioane.

 
Cuvinte cheie:
oferta
, fondul proprietatea
, incasari
, comisioane

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide