Burse - Fonduri mutuale

ASF aprobă prospectul MedLife de majorare a capitalului social cu maximum 94 mil. lei

ASF aprobă prospectul MedLife de majorare a capitalului...

Autor: Liviu Popescu

16.11.2017, 00:00 246

Autoritatea de Supraveghere Financiară  (ASF) a notificat ieri piaţa că a aprobat prospectul de majorare de capital la MedLife (M), singura reţea privată de sănătate listată la bursa românească. Obiectul ofertei îl constituie maxim 2,6 milioane de acţiuni, perioada de derulare fiind 16 noiembrie-18 decembrie 2017. Preţul maxim de subscriere este de 36 de lei pe acţiune, ceea ce înseamnă că valoarea majorării de capital este de maximum 94 mil. lei. Intermediarul ofertei este compania de brokeraj Tradeville.

Marţi-seară acţiunile MedLife au închis la 34,4 lei, astfel că preţul maxim din ofertă este mai mare cu 5% faţă de preţul de închidere din şedinţa precedentă aprobării prospectului. MedLife are o capitalizare bursieră de 689 milioane de lei, iar de la începutul anului acţiunile s-au apreciat cu 30% pe un rulaj de 111 mil. lei. MedLife s-a listat în luna decembrie în urma unei oferte de vânzare de acţiuni de circa 240 milioane de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO