ASF i-a retras lui Constantin Frăţilă autorizarea de membru al Consiliului de Supraveghere al SIF Transilvania

vineri, 00:04 Autor: Dan Grigore Ivan

SIF Transilvania (SIF3), acţionar în cadrul unor companii listate precum BRD sau Tursim Băile Felix, a anunţat că Autoritatea de Supraveghere Financiară i-a retras lui Constantin Frăţilă aprobarea pe care i-o conferise pentru ocuparea unui loc în Consiliul de Supraveghere.

SIF Transilvania a anunţat în iunie că DIICOT Constanţa a început urmărirea pe­nală faţă de Constantin Frăţilă, membru al Consiliului de Supra­veghere, şi faţă de alte opt persoane, acestea având cali­tatea de suspecţi.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.09.2018

 
Cuvinte cheie:
supraveghere
, sif
, sif transilvania
, consiliu
, retragere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide