Burse - Fonduri mutuale

Avans de 8% pe acţiunile Simtel Team după ce compania a publicat prognozele privind BVC-ul de anul acesta: afaceri de 296 mil. lei şi profit de 25,6 mil. lei

Avans de 8% pe acţiunile Simtel Team după ce compania a...

Autor: Eduard Ivanovici

27.03.2023, 15:04 284

Cu 8% se apreciau acţiunile Simtel Team (simbol bursier SMTL), companie românească de inginerie şi tehnologie listată pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti şi lider naţional în domeniul energiei regenerabile, în după-amiaza zilei de luni, 27 martie, pe un rulaj de circa 800.000 de lei, conform BVB.

Anterior, grupul a anunţat că vizează în 2023 o cifră de afaceri consolidată de 296,1 milioane de lei, EBITDA de 31,5 milioane de lei şi un profit net de 25,6 milioane de lei.

Bugetul de venituri şi cheltuieli la nivel consolidat include rezultate preconizate a fi generate de Simtel Team, Simtel Solar, entitate din Republica Moldova în care Simtel Team deţine întreaga participaţie, precum şi ANT Power Energy şi Agora Robotics, companii în cadrul cărora Simtel Team deţine o participaţie de 51%, se arată într-un raport publicat vineri la Bursă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO