Burse - Fonduri mutuale

Avocaţii de la Filip & Company au asistat ROCA Industry în plasamentul privat de acţiuni prin care a atras 50 mil. lei de la investitori pe bursă

Alexandru Bîrsan, partener Filip & Company

Alexandru Bîrsan, partener Filip & Company

Autor: Cristina Bellu

21.12.2021, 11:51 257

Casa de avocatură Filip & Company a acordat consultanţă juridică societăţii Roca Industry, un holding de materiale de construcţii, care reuneşte toate companiile din portofoliul ROCA Investments din acest domeniu de activitate, în legătură cu emisiunea unor acţiuni corporative care au atras 50 de milioane de lei de la investitori pe Bursa de Valori Bucureşti.

Astfel, în cadrul plasamentului privat, care a debutat pe 10 decembrie, au fost vândute investitorilor un total de 4.500.000 de acţiuni la preţul de 10 lei pe acţiune. Oferta s-a închis anticipat pe  16 decembrie şi a fost suprasubscrisă, investitorii plasând ordine în valoare totală de 49,9 mil. lei lei.

Echipa Filip & Company care a asistat Roca Industry în acest proiect a fost coordonată de către Alexandru Bîrsan şi le-a implicat pe Olga Niţă (partener), Roxana Diaconu (senior associate) şi Larisa Jurcă (associate).

„Ne bucurăm să vedem că finanţarea pe piaţa de capital devine un obicei pentru din ce în ce mai multe companii din România. Roca este un grup românesc dinamic, cu planuri ambiţioase de dezvoltare şi începerea acestei călătorii bursiere le oferă susţinerea necesară pentru a continua expansiunea accelerată,” spune Alexandru Bîrsan, partener Filip & Company.

Acţiunile holdingului ROCA Industry vor fi listate pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti la începutul anului viitor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO