Burse - Fonduri mutuale

Avocaţii de la RTPR asistă Grup Şerban Holding în listarea acţiunilor pe piaţa AeRO a BVB, programată la începutul anului viitor

Marina Fechetă-Giurgică, Associate, RTPR

Marina Fechetă-Giurgică, Associate, RTPR

Autor: Cristina Bellu

13.12.2021, 15:48 296

Firma de avocatură RTPR a asistat Grup Şerban Holding în legătură cu derularea plasamentului privat de acţiuni prin care a atras 12,7 milioane de lei de la investitori pe bursă, precum şi cu privire la admiterea la tranzacţionare pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti, ce urmează a avea loc la începutul anului viitor.

Echipa RTPR a fost coordonată de Marina Fechetă-Giurgică (Associate) sub supervizarea lui Mihai Ristici (Partner). Din echipă a mai făcut parte şi Flavia Mincu (Junior Associate).

„Ne bucurăm să vedem că tot mai multe companii antreprenoriale româneşti aleg finanţarea prin intermediul pieţei de capital. Suntem încrezători că această tendinţă va lua amploare în perioada următoare şi companiile vor explora din ce în ce mai des oportunităţile oferite de piaţa de capital”, spune Marina Fechetă-Giurgică.

Grup Şerban Holding şi-a început activitatea în urmă cu 27 de ani în Oneşti. În prezent, afacerile grupului sunt extinse pe mai multe direcţii de dezvoltare, precum agricultură, comerţ cu cereale, plante oleaginoase şi legume, creşterea păsărilor, panificaţie, patiserie-cofetărie, lanţ propriu de magazine – Băcăniile Şerban, distribuţie şi transport.

Practica de pieţe de capital a RTPR este una dintre cele mai solide şi experimentate din România, cu o echipă de 5 avocaţi specializaţi în acest domeniu, fiind deseori implicată în proiecte complexe şi inovatoare. Acest fapt este recunoscut prin includerea în clasamentele realizate de cele mai importante ghiduri juridice internaţionale, RTPR fiind una din puţinele firme de avocatură care an de an sunt recomandate atât pentru expertiza în tranzacţii de tip Debt, cât şi Equity.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO