Burse - Fonduri mutuale

Banca Transilvania a început în forţă răscumpărările

Banca Transilvania a început în forţă răscumpărările

Autor: Roxana Pricop

18.09.2014, 00:05 719
Banca Transilvania (simbol bursier TLV) a răscumpărat din piaţă un pachet de 1,4 milioane de acţiuni proprii pe care a plătit 2,57 milioane de lei în ultima lună. Preţul mediu de achiziţie a fost de 1,83 lei/titlu.
 
Banca a început pe 11 august un nou program de răscum­părare prin care vizează achiziţia de 2 milioane de ac­ţiuni proprii.
 
Banca a anunţat că achiziţiile se vor face la un preţ minim egal cu cel din piaţă şi un preţ maxim de 2,5 lei/titlu. La ultimul preţ din piaţă, pachetul de 2 milioane de acţiuni ar valora 3,48 milioane de lei. Pachetul de 2 milioane de acţiuni răscumpărate va fi folosit pentru fidelizarea angajaţilor şi directorilor băncii, şi face parte din programul de răscumpărare în valoare de 17 milioane de acţiuni apro­bat de acţionarii băncii în aprilie. Banca a răscumpărat pa­­chete semnificative de acţiuni proprii de pe bursă începând din 2011, pe care le-a distribuit gratuit managerilor şi salariaţilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO