Burse - Fonduri mutuale

Banca Transilvania „se uită cu atenţie la oportunităţile din piaţă“, după ce a marcat un câştig de 1,6 mld. lei din preluarea Volksbank

Omer Tetik, CEO al Băncii Transilvania

Omer Tetik, CEO al Băncii Transilvania

Autor: Roxana Pricop

16.10.2015, 00:06 2922
Banca Transilvania (TLV) ia în calcul o nouă achiziţie după ce va finaliza integrarea Volksbank, preluare din care banca de la Cluj a marcat un câştig de 1,6 miliarde de lei.
 
„După integrarea Volksbank, ne vom uita cu atenţie la oportunităţile din piaţă“, a spus pentru ZF Omer Tetik, CEO al Băncii Transilvania, la finalul unei conferinţe de presă organizate de Bursa de Valori Bucureşti.
 
Fuziunea dintre Banca Transilvania şi Volksbank va deveni efectivă la data de 31 de-cem­brie 2015, moment din care Volksbank România îşi încetează existenţa, iar întregul său patrimoniu va trece la Banca Transilvania. Astfel că bilanţul pe anul 2015, ce va fi publicat de bancă în primăvara anului viitor, va reda prima situaţie financiară completă a preluării Volksbank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO