Burse - Fonduri mutuale

BCR şi BRD pregătesc aducerea la bursă a Agricover: finanţare prin bonduri de 40 milioane de euro, în ceea ce ar putea fi cea mai mare astfel de operaţiune pentru o companie antreprenorială

BCR şi BRD pregătesc aducerea la bursă a Agricover:...

Autor: Liviu Popescu

09.11.2020, 00:06 1593

Agricover Holding, controlată de Jabbar Kanani (87,3%) şi de Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare (12,7%), îi convoacă pe cei doi acţionari pe 7 decembrie 2020 pentru a aproba finanţare prin bursă de echivalentul a 40 mil. euro.

Agricover Holding, afacere din agricultură controlată de Jabbar Kanani, dar din acţionariatul căreia face parte şi Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), intenţio­nează să se finanţeze cu 40 mil. euro de la bursă în ceea ce ar putea fi cea mai mare emisiune de obli­gaţiuni a unei companii antre­prenoriale, arată datele agregate de ZF.

Potrivit informaţiilor obţi­nute de ZF, Agricover Holding - care include societăţile Agri­cover, Agricover Credit IFN şi Abatorul Periş - a desemnat BRD şi BCR ca brokeri pentru această finanţare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO