Burse - Fonduri mutuale

Bento debutează miercuri, 16 martie, la Bursă la o capitalizare anticipată de 61,6 mil. lei. Compania anunţă un parteneriat cu Clarke Energy România

Bento debutează miercuri, 16 martie, la Bursă la o...

Autor: Tibi Oprea

15.03.2022, 00:03 1021

Acţiunile Bento – Intellectually Curious, companie antreprenorială românească specializată în dezvoltarea şi implementarea de soluţii software şi furnizarea de servicii de infrastructură IT şi cloud, vor debuta pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti în datade 16 martie 2022, sub simbolul bursier BENTO. 2B Intelligent Soft a derulat în 25 noiembrie 2021 un plasament privat de vânzare de acţiuni, în cadrul căruia au participat 103 de investitori, dintre care 11 investitori calificaţi şi 92 de retail.

Valoarea acţiunilor vândute în cadrul plasamentului a fost de 12,5 milioane lei. Compania a vândut un număr de 400.000 acţiuni noi şi 497.633 acţiuni existente la un preţ de 14 lei/acţiune. Capitalizarea anticipată a companiei este de 61,6 milioane de lei. Plasamentul privat şi listarea acţiunilor au fost realizate cu sprijinul TradeVille.

Cu capitalul atras, Bento are în plan să accelereze dezvoltarea companiei atât pe verticală cât şi pe orizontală, prin extinderea portofoliului de clienţi şi consolidarea produselor software proprii. De asemenea, compania urmăreşte şi extinderea canalelor de vânzare şi marketing pentru promovarea acestor produse în Europa de Est prin stabilirea de parteneriate cu companii locale din pieţele respective.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO