BERD cumpără 4,4% din afacerea Globalworth: cel mai mare proprietar de clădiri de birouri din România a obţinut 340 mil. euro printr-o emisiune de acţiuni

11 dec 2017 Autor: Ştefan Stan

BERD a cumpărat o participaţie de 4,4% din dezvoltatorul imobiliar Globalworth, ca parte dintr-o campanie de sprijinire a creşterii portofoliului de proprietăţi al companiei şi a operaţiunilor din România, precum şi de extindere în Polonia.

Listată în 2013 pe piaţa alternativă din bursa din Londra, Globalworth a crescut şi a ajuns unul dintre cei mai mari investitori şi dezvoltatori de spaţii de birouri din România, o piaţă care se dezvoltă rapid în ultimii ani pe fondul cererii puternice, în special de proprietăţi premium, prin extinderea chiriaşilor din multinaţionale.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.12.2017

 
Cuvinte cheie:
crestere
, romania
, berd
, cumparare
, birouri
, actiuni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide