Burse - Fonduri mutuale

Bergamot Developments, dezvoltatorul proiectului Luxuria Domenii Residence, a contractat un credit de 5,7 milioane euro de la Libra Internet Bank pentru refinanţarea împrumuturilor acordate de compania-mamă, Impact Developer

Bergamot Developments, dezvoltatorul proiectului Luxuria...

Autor: Roxana Rosu

11.03.2021, 11:07 717

Firma Bergamot Developments, deţinută de Impact Developer, a contractat un credit de 5,7 milioane euro de la Libra Internet Bank pentru refinanţarea împrumuturilor acordate de compania-mamă.

Impact Developer deţine 99,9% din Bergamot Developments, companie care derulează proiectul rezideţial Luxuria Domenii Residence.

”Bergamot Developments garanteaza indeplinirea obligatiilor asumate prin contractul de credit prin incheierea garantiilor specifice acestui tip de finantare, printre care: (i) contract de ipoteca imobiliara avand ca obiect 50 (cincizeci) de apartamente cu cotele de proprietate aferente si curtile aferente, situate in Str. Aviator Popisteanu nr. 54B, Sector 1, Bucuresti; (ii) contract de ipoteca mobiliara avand ca obiect creantele rezultate din asigurari si antecontracte/contracte de vanzare avand ca obiect imobilele anterior mentioante si (iii) contract de ipoteca mobiliara avand ca obiect conturile Bergamot Developmemts deschise la Libra Internet Bank SA”, se arată în anunţul publicat la BVB.

Rambursarea sumei imprumutate se va realiza trimestrial pe o perioada de  36 de luni calculate de la data semnarii contractului de credit, respectiv 09.03.2021.

Proiectul Luxuria Domenii Residence a fost demarat în 2018 şi este structurat în trei etape.

Faza I, care include 3 clădiri şi însumează 232 de apartamente a fost finalizată, livrarea având loc în luna mai 2020. A doua fază a ansamblului rezidenţial cuprinde 4 clădiri cu 268 de apartamente, lucrările desfăşurându-se în perioada septembrie 2018 – decembrie 2020. Ultima fază de dezvoltare este formată din 2 clădiri cu 130 de apartamente şi se construieşte în perioada martie 2019 – aprilie 2021.

Impact Developer& Contractor este dezvoltatorul complexului Greenfield Băneasa şi urmează să demareze lucrările la Greenfield Copou, în Iaşi, cu termen de finalizare în 2024.

Impact are 641 milioane de lei capitalizare este controlată în proporţie de 58% de Gheorghe Iaciu, în timp ce Andrici Adrian deţine 15% din capitalul social.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO