Burse - Fonduri mutuale

Bijuterii, ceasuri, bricolaj, agricultură, curierat şi lăptărie: în ce se poate investi nou în toamnă la Bursa de la Bucureşti

Bijuterii, ceasuri, bricolaj, agricultură, curierat şi...

Autor: Tibi Oprea

12.09.2020, 22:52 2130

♦ Cinci companii vor să emită obligaţiuni, iar opt vizează listări de acţiuni ♦ Câteva societăţi vor deschide noi sectoare de activitate la Bursa românească.

Cei care caută să-şi diversifice portofoliul investiţional la Bursa de la Bucureşti, în plasamente precum bijuterii, agricultură, securitate cibernetică, zootehnie, vor putea face acest lucru chiar din toamna acestui an în contextul în care ZF a identificat 11 companii antreprenoriale care şi-au anunţat intenţia de finanţare prin mecanismele pieţei de capital. 

Astfel, fie că investitorii preferă securitatea cibernetică, e-commerce sau curierat, fie că alţii se simt mai comfortabil să fie acţionari la companii din agricultură, construcţii şi domeniul financiar, cinci companii au anunţat că vor să emită obligaţiuni sau sunt în plin proces de emitere de obligaţiuni, în timp ce opt societăţi vizează o vânzare şi ulterior o listare de acţiuni. Cele mai multe listări sunt anunţate în toamna acestui an, iar unele companii vizează atât acţiuni, cât şi obligaţiuni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO