Burse - Fonduri mutuale

Bittnet Systems cumpără 74% din compania de securitate cibernetică Global Resolution Experts. Reacţie pozitivă la BVB

Bittnet Systems cumpără 74% din compania de securitate...

Autor: Tibi Oprea

15.12.2021, 00:00 283

Bittnet Systems (simbol bursier BNET), integrator local de soluţii IT&C şi servicii de training în domeniul IT, a anunţat că a semnat un contract de vânzare-cumpărare părţi sociale pentru 74% din capitalul social şi din drepturile de vot ale companiei de securitate cibernetică Global Resolution Experts SRL (GRX).

„Această tranzacţie marchează o nouă etapă majoră de dezvoltare a grupului nostru, deoarece odată cu această tranzacţie se naşte o nouă divizie în cadrul Bittnet Group, cea de securitate cibernetică. Expertiza din cadrul Dendrio, alături de investiţiile în ISEC din luna august a acestui an şi cea de acum în GRX formează cea mai extinsă echipă de servicii profesionale în sectorul securităţii cibernetice, cu peste 30 de specialişti care deţin peste 100 de certificări în acest domeniu. În 2021, cele trei entităţi – Dendrio, ISEC şi GRX au împreună venituri de peste 20 milioane de lei provenite din hardware, software şi servicii profesionale în securitate informaţională. Având în vedere şi investiţia noastră în Computer Learning Center, lider de piaţă în domeniul furnizării de servicii de instruire în securitate cibernetică, estimăm că din punctul de vedere al afacerii şi portofoliului de servicii, Bittnet Group este lider de piaţă în România în sectorul securităţii cibernetice. Prin urmare, în 2022 avem în plan lansarea unui nou brand dedicat acestui sector şi cu care ne propunem să fim prezenţi în Europa în următorii cinci ani”, a declarat Mihai Logofătu, CEO al Bittnet Group. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO