Burse - Fonduri mutuale

Bogdan Aron, fost CFO al 2Performant, pleacă din companie

Bogdan Aron, fost CFO al 2Performant, pleacă din companie

Autor: Liviu Popescu

05.01.2022, 10:41 1426

Bogdan Aron, fost director financiar al 2Performant şi cel care a gestionat listarea la Bursa de la Bucureşti în iarna anului 2020, a plecat din companie. Bogdan Aron a fost director financiar al 2P din 2019 şi până în prima jumătate din 2021 când a preluat atribuţiile pentru operaţiuni de M&A şi de negociere cu posibile companii pentru achiziţii. În prezent funcţia de CFO al 2Performant este deţinută de Adriana Ionaş.

 “Şi eu şi 2Performant suntem în cel mai bun moment al evoluţiei noastre de până acum. Voi rămâne în continuare acţionar, dar sunt pregătit de un nou proiect care să mă provoace şi care să-mi placă cel puţin la fel de mult”, spune Bogdan Aron, 37 de ani.

El şi-a început activitatea în cadrul 2Performant în anul 2012 ca marketing manager iar de-a lungul timpului a ocupat mai multe funcţii până la CFO.

Este absolvent al facultăţii de Automatică a Universităţii Politehnice Bucureşti. El este unul dintre cei mai tineri absolvenţi de MBA din România, având un MBA de la Maastricht School of Management Romania (2013-2015). Potrivit prospectului de listare al 2P Bogdan Aron avea la decembrie 2020 un pachet 6,6% din companie, echivalentul a 2 mil. lei la preţurile actuale.

Bogdan Aron este prezent în catalogul 100 Tineri Manageri de Top 2020 realizat de Business Magazin, proiect care nominalizează managerii şi antreprenorii care fac performanţă şi care reprezintă adevărate modele pentru tineri.

“Ce voi face? Nu ştiu încă dacă voi începe ceva pe cont propriu sau dacă mă voi alătura unui proiect cu impact mai mare în care să cred. Sau poate voi putea contribui la succesul mai multor proiecte? Îmi place experienţa de aproape 12 ani pe care o am în advisory board-ul de la AtelierulTau.ro. În ultimii ani la 2Performant a fost o provocare super interesantă şă îmbrac costumul de CFO şi să mă ocup de listarea la Bursă, dar parcă îmi doresc acum să mă întorc la converşi şi la tehnologie, digital, ecommerce”.

În ultimele 12 luni acţiunile 2P au minus 5,3% pe tranzacţii de 16,5 mil. lei. Compania, la care antreprenorul Dorin Boerescu are 33%, a încheiat S1/2021 cu venituri de 11,5 mil. lei la pierderi de 1,1 mil. lei.​

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO