Burse - Fonduri mutuale

Bogdan Badea, Hidroelectrica: Am intrat pe ultima sută de metri în procesul de listare la Bursă

Bogdan Badea, Hidroelectrica: Am intrat pe ultima sută de metri în procesul de listare la Bursă

Bogdan Badea, CEO al Hidroelectrica: Intenţionăm să folosim capitalul atras prin listare pentru a dezvolta şi consolida compania şi sperăm ca România să intre într-o etapă de stabilitate şi predictibilitate legislativă astfel încât să poată fi recâştigată încrederea investitorilor

Autor: Tibi Oprea

13.02.2020, 00:05 1671

„Intenţionăm să folosim capitalul atras prin listare pentru a dezvolta şi consolida compania.“

 

Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din Ro­mânia şi cea mai valoroasă companie a statului român, a început procedura de achiziţie de servicii avocaţionale de consultanţă şi asistenţă juridică pentru oferta publică de vânzare de acţiuni (IPO).

Contractul este de 700.000 de euro, iar ofertele pot fi depuse de casele de avocatură interesate la registratura Hidroelectrica până la data de 6 martie, ora 12.00. „Hidroelectrica a intrat pe ultima sută de metri în ceea ce priveşte pro­cesul de listare. (...) Am parcurs etape im­portante, în primul rând prin sta­bilirea unei direcţii clare de urmat în chestiunea investiţiilor istorice, fapt ce ne-a permis obţinerea unei opinii fără rezerve din partea auditorului inde­pendent, netezind astfel, încă de anul trecut, calea către listare“, spune Bog­dan Badea, preşedintele directoratului Hidroelectrica.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO