Burse - Fonduri mutuale

Bogdan Drăgoi îi ia locul lui Gabriel Filimon în boardul Biofarm, companie de 276 mil. lei

Bogdan Drăgoi îi ia locul lui Gabriel Filimon în...

Autor: Radu Bostan

10.12.2015, 17:59 869

Bogdan Drăgoi, preşedintele director general al SIF Banat-Crişana (SIF1), a fost numit în consiliul de administraţie al producătorului de medicamente Biofarm (BIO), pentru a-l înlocui pe Gabriel Filimon, care a demisionat luna trecută.

Filimon fusese ales în luna aprilie în boardul Biofarm, dar a părăsit administrarea companiei luna trecută, când a demisionat din motive personale şi de la conducerea SAI Muntenia Invest, firma care administrează SIF Muntenia (SIF4).

Boardul Biofarm este format astfel din Dănuţ Vasile, preşedintele care este şi directorul general al companiei, Dragoş Bîlteanu, Najib El Lakis, Andrei Hrebenciuc şi Bogdan Drăgoi cu mandat provizoriu.

SIF Banat-Crişana este acţionarul principal al SAI Muntenia Invest, controlând astfel indirect şi SIF Muntenia. Biofarm, care are o capitalizare bursieră de 276 milioane de lei, este una dintre cele mai importante investiţii ale ambelor SIF, care deţin împreună 72% din capital.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO