Burse - Fonduri mutuale

Bogdan Neacşu a primit aprobarea BNR pentru funcţia de director general adjunct diviza risc la Patria Bank

Bogdan Neacşu a primit aprobarea BNR pentru funcţia de...

Autor: Liviu Popescu

10.07.2017, 11:02 377

Bogdan Neacşu, 37 de ani, a primit aprobarea de la BNR pentru funcţia de director general adjunct diviza risc la Patria Bank, se arată într-o notă transmisă astăzi bursei. El era din august 2015 vicepreşedinte responsabil cu divizia de risc în cadrul Garanti Bank.

Bogdan Neacşu şi-a început cariera în sectorul bancar în 2005 la Direcţia de Reglementare şi Autorizare din cadrul BNR pentru ca în 2007 să plece la BRD. În 2009 a trecut la Volksbank, unde iniţial a lucrat la risc, iar apoi a devenit vicepreşedinte pe zona de corporate.

După preluarea Volksbank de către Banca Transilvania, el a trecut de pe corporate din nou pe risc. La scurt timp însă a primit o ofertă din partea turcilor de la Garanti pe care a acceptat-o după o lună de discuţii. Neacşu este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

În cadrul Patria Bank (Banca Carpatica) el va prelua atribuţiile Dianei Maria Kallos, care a fost numită director general adjunct în cadrul diviziei financiare. Din conducerea executivă a băncii Carpatica mai face parte Valentin Grigore Vancea, care ocupă funcţia de director executiv al diviziei operaţiuni şi IT.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO