BRD începe plata dividendelor din 31 mai, iar Romgaz Mediaş încheie sezonul companiilor din BET pe 27 iulie

7 mai 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

BRD oferă în acest an un dividend record după un profit de asemenea ajuns la maxime istorice. BRD se plasează în felul acesta pe locul al treilea în topul randamentelor oferite, respectiv 10,79%, aproape dublu faţă media din BET.

Perioada plăţii dividendelor se apropie pe bursa bucureşteană, iar anul acesta 11 din cei 13 constituenţi ai indicelui BET, referinţa pieţei de capital locale, vor distribui dividende, cu o medie a randamentului în jurul a 6%, de trei ori mai mare decât la nivel european.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.05.2018

 
Cuvinte cheie:
BRD
, bet
, dividende
, incepere
, plati
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide