Burse - Fonduri mutuale

BRK Cluj-Napoca, singurul broker listat la Bursă, încheie anul 2019 cu un profit de 8,2 milioane lei la afaceri de 21,5 milioane lei

BRK Cluj-Napoca, singurul broker listat la Bursă,...

Autor: Liviu Popescu

03.03.2020, 00:00 614

BRK Cluj-Napoca, singurul intermediar listat la Bursa de la Bucureşti, a încheiat anul 2019 cu un profit net de 8,2 milioane de lei, comparativ cu pierderea de 2,8 mil. lei înregistrată în anul precedent, în timp ce veniturile s-au dublat la 21,5 milioane de lei, arată datele publicate de societate. 

Luni după-amiază acţiunile BRK urcau cu până la 2% pe un rulaj de tranzacţionare de circa 66.000 de lei, arată datele de la bursă.

„Strategia companiei adoptată de Adunarea Generală a Acţionarilor din aprilie 2019 a statutat că orientarea noastră principală este cea de firmă de investiţii preocupată de un nivel ridicat de performanţă a fondurilor proprii, pe trei direcţii strategice: investiţiile în tehnologie inovatoare şi IT, emisiunea de produse structurate pe pieţele de capital din estul Europei, precum şi investiţiile proprii pe pieţe reglementate”, spune Nicolae Gherguş, preşedintele societăţii de brokeraj. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO