Burse - Fonduri mutuale

BRK Financial Group devine membru de tranzacţionare al Bursei de Valori din Viena. Monica Ivan, CEO: Lansarea operaţiunilor de tranzacţionare la Viena este primul pas în proiectul nostru de listare a propriilor produse structurate pe pieţele regionale

BRK Financial Group devine membru de tranzacţionare al...

Autor: Tibi Oprea

14.09.2020, 15:00 148

BRK Financial Group (simbol bursier BRK), broker care ocupă locul şapte în topul intermediarilor de la Bursa românească şi singurul listat, a devenit, începând cu 14 septembrie, membru de tranzacţionare al Bursei de la Viena, potrivit unui comunicat al operatorului bursier austriac.

“Faptul că devenim membru al Bursei de la Viena ne deschide oportunităţi de tranzacţionare mai multe şi mai bune şi ne menţine în linie cu cele main oi tehnologii de tranzacţionare. Căutăm soluţii care sp livrează cele mai bune servicii, pe care Bursa de la Viena este bine poziţionată să le furnizeze. Lansarea operaţiunilor de tranzacţionare la Viena este primul pas în proiectul nostru de listare a propriilor produse structurate pe pieţele regionale. Ca unul dintre liderii emitenţilor români de produse structurate şi al furnizorilor de lichiditate, suntem mândri să intrăm pe noi pieţe”, a declarat Monica Ivan, CEO al BRK Financial Group.

În prezent, împreună cu BRK, un număr de 85 de bănci şi companii de investiţii sunt membri ai Bursei de Valori din Viena, dintre care 27 naţionali şi 58 internaţionali.

Fondat în 1994, BRK Financial Group este unul dintre membrii fondatori ai Bursei de Valori Bucureşti, jucând un rol cheie în dezvoltarea pieţei de capital locale.

Acţiunile BRK se tranzacţionează în scădere cu 15,1% de la începutul anului, pe fondul unui rulaj de 3,9 milioane de lei, emitentul ajungând la 24,3 milioane lei capitalizare. SIF Muntenia (SIF4) are 18,5% din numărul de acţiuni al BRK.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO