BRK Financial Group, intermediar de top zece, recomandă „buy“ pe Transgaz cu un preţ ţintă de 477,5 lei, plus 15%

27 apr 2018 Autor: Liviu Popescu

♦ De la începutul anului 2018 acţiunile Transgaz au crescut cu 7,7%, la jumătate faţă de avansul indicelui principal BET.

BRK Financial Group, intermediar de top zece din România, recomandă in­vesti­torilor „buy“ pe acţiunile Transgaz, adică emitentul are potenţial să gene­reze un randament mai mare de 15% în următoarele 12 luni, şi estimează astfel un preţ ţintă de 477,5 lei. Ieri după-masă acţiunile Transgaz se tranzacţionau la 414 lei.

Analiştii BRK au evaluat  acţiunile TGN în urma aplicării a două metode: una comparativă pe modelul Discoun-ted Dividend Model (DDM) pentru o perioadă de şase ani şi metoda de evaluare comparativă, adică media multiplilor de piaţă ai unor emitenţii cu acelaşi profil de activitate din Europa de Est. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.04.2018

 
Cuvinte cheie:
BRK Financial Group
, intermediar
, Transgaz
, actiuni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide