Burse - Fonduri mutuale

BRK Financial Group recomandă cumpărare pentru acţiunile Nuclearelectrica şi ridică uşor preţul-ţintă la 54,6 lei. Randamentul potenţial este de 27,5%

BRK Financial Group recomandă cumpărare pentru...

Autor: Tibi Oprea

13.12.2022, 07:30 810

♦ Brokerul oferă preţuri şi pentru scenariile optimist şi pesimist

BRK Financial Group (simbol bur­sier BRK), singurul broker listat la bursa românească, îşi menţine reco­mandarea de cumpărare pentru acţiunile Nuclearelectrica (simbol bursier SNN), unicul producător de energie nucleară din România, oferind un preţ ţintă de 54,6 lei pe acţiune pentru următoarele 12 luni, care implică un randament potenţial de 27,5% faţă de preţul din 8 decembrie 2022, adică 42,9 lei pe unitate.

„Estimăm că această creştere va fi susţinută în special de majorarea preţului energiei electrice. Totodată, planurile de viitor ale companiei vor avea un rol semnificativ în dezvolta­rea aces­teia. Punerea în aplicare a proiectului de retehnologizare a Uni­tăţii 1 va asigura funcţionarea acesteia cu un ciclu suplimentar de 30 de ani. Pro­iectul Unităţilor 3 şi 4 va repre­zenta un pilon important pentru indepen­denţa energe­tică a României şi pentru îndeplinirea ţintelor de decar­bonizare asumate de România, precum şi proiectul reactoarelor modu­lare mici“, scriu analiştii de la BRK într-un raport de ana­liză datat 9 decembrie 2022.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro