Burse - Fonduri mutuale

Broker Cluj are un nou director financiar

Broker Cluj are un nou director financiar

Autor: Ioana Tudor

21.01.2015, 00:04 646

Coralia Muraru va prelua funcţia de director financiar (CFO) al firmei de brokeraj SSIF Broker Cluj (simbol bursier BRK) în locul lui Adrian Micu, care a demisionat din motive personale, potrivit unui comunicat al societăţii publicat pe site-ul bursei de la Bucureşti.

Noul director financiar a absolvit Facultatea de Ştiinţe Eco­nomice şi Gestiunea Afacerilor la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj. Ea s-a alăturat Broker Cluj la începutul anului 2015 şi are o experienţă de peste cinci ani ca senior au­ditor. Muraru a lucrat la PricewaterhouseCoopers (PwC) şi KPMG România, unde a deţinut poziţia de deputy manager. În calitate de CFO al Broker Cluj, Muraru va moni­to­riza gra­dul de realizare a bugetului, va urmări deru­larea opera­ţiu­nilor de raportare financiară către instituţiile pieţei de capital şi către investitori şi va gestiona operaţiunile de contabilitate ge­nerală.

Acţiunile SSIF Broker au pierdut 23% pe parcursul anu­lui trecut. Titlurile societăţii erau în scădere cu 0,8% înainte de închiderea şedinţei bursiere de ieri şi se tran­zacţio­nau la pre­ţul de 1,1046 lei/unitate. La această cotaţie, Broker Cluj are o capitalizare de 35,7 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO