Broker Cluj şi-a dublat veniturile din comisioane la 4,1 milioane de lei în S1, dar a trecut pe pierdere

15 aug 2014 Autor: Ioana Tudor

Societatea de intermediere financiară SSIF Broker Cluj-Napoca (simbol bursier BRK), singura firmă de brokeraj listată pe bur­­să, şi-a dublat afacerile în primul semestru la 4,4 mil. lei, însă a trecut pe pierderi, ra­por­tând un minus de circa 206.000 lei, faţă de un pro­fit de 1,3 mil. lei în prima jumătate a anului trecut.
 
Pierderile au fost cauzate de scăderea pro­fitului financiar cu 55% la 1,7 mil. lei, de la 3,8 mil. lei în primele şase luni ale anului trecut.
 
„În contextul rezultatelor obţinute pe cele două filiere principale de activitate, brokeraj şi administrarea portofoliului propriu de ac­tive financiare, şi al creşterii cu 4,1% a chel­tu­ie­­lilor general administrative SSIF Broker în­re­gistrează la finele primului semestru din 2014 un rezulat negativ de 205.922 lei“, se ara­tă în raportul semestrial publicat de socie­tate pe site-ul bursei de la Bucureşti.
 
Profitul obţinut de societate din ad­mi­nis­tra­rea portofoliului propriu de active fi­nan­cia­re s-a contractat cu 53% în perioada ana­lizată, la 1,04 mil. lei. Rezultatul activităţii de bro­ke­raj a Broker Cluj a fost de circa 0,63 mil. lei, cu 32% sub cel obţinut în primul se­mestru din 2013.
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.08.2014

 
Cuvinte cheie:
Broker Cluj
, dublare
, venituri
, cluj napoca
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide