Burse - Fonduri mutuale

Brokerii de la BT Capital Partners lucrează la obligaţiunile de 10 mil. lei ale clinicilor Dr. Leahu: urmează listarea pe AeRO

Ionuţ Leahu este director general şi acţionar al clinicilor Dr. Leahu.

Ionuţ Leahu este director general şi acţionar al clinicilor Dr. Leahu.

Autor: Tibi Oprea

22.10.2019, 08:32 750

♦ Emisiunea de obligaţiuni cu scadenţa de cel puţin trei ani este denominată în monedă naţională, iar instrumentele emise sunt neconvertibile şi negarantate ♦ Atragerea de fonduri are ca scop dezvoltarea activităţii companiei.

Brokerii de la BT Capital Partners, unul dintre cei mai mari intermediari de la bursă, au fost angajaţi de clinicile sto­matologice Dr. Leahu pentru o emi­siune de obligaţiuni de până la 10 milioane de lei, în prezent fiind în proces de vânzare a acestor instrumente, pentru ca ulterior să le listeze la bursă, potrivit datelor agregate de ZF din piaţă şi din Monitorul Oficial.

Listarea la bursă a obligaţiunilor ar urma să aibă loc pe segmentul alternativ de tranzacţionare AeRO. Emisiunea de obligaţiuni cu scadenţa de cel puţin trei ani este denominată în monedă naţională,  iar instrumentele emise sunt neconvertibile şi negarantate, potrivit datelor din Monitorul Oficial. Atra­gerea de fonduri are ca scop dezvoltarea activităţii companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO