Burse - Fonduri mutuale

Brokerul Investimental mai are un singur pas până la lansare după ce a fost admis ca participant la sistemul de tranzacţionare al Bursei de Valori Bucureşti

Mihaela Bîciu, CEO al Investimental, companie de brokeraj susţinută de omul de afaceri Sacha Dragic, fondatorul Superbet.

Mihaela Bîciu, CEO al Investimental, companie de brokeraj susţinută de omul de afaceri Sacha Dragic, fondatorul Superbet.

Autor: Tibi Oprea

08.02.2023, 00:02 1071

Investimental, companie de brokeraj susţinută de omul de afaceri Sacha Dragic, fondatorul Superbet, prin intermediul vehiculului său de investiţii D Craig Holding şi condusă de Mihaela Bîciu, fost CEO al TradeVille, din poziţia de CEO, a fost admisă marţi ca participant la sistemul de tranzacţionare al Bursei de Valori Bucureşti.

„Mulţumim Autoritatea de Supraveghere Financiară, Bulboacă & Asociaţii SPARL, Bursa de Valori Bucuresti (BVB), Depozitarul Central şi Fondului de Compensare a Investitorilor, pentru sprijinul acordat şi încrederea în primul broker nou la BVB din ultimii 14 ani. Mai avem un singur pas până la lansare: o ultimă rundă de testare în mediu real, în care vom prelua şi executa ordine de piaţă”, este mesajul postat de broker pe LinkedIn. Pe 7 decembrie, Autoritatea de Supraveghere Financiară a aprobat solicitarea companiei de brokeraj de autorizare în calitate de societate de investiţii financiare. Investimental a fost autorizată de ASF pentru toate tipurile de tranzacţii financiare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO