Burse - Fonduri mutuale

​BT Leasing a listat obligaţiuni de 40 milioane euro la Bursa de la Bucureşti. “Este prima emisiune de obligaţiuni în euro cu două tranşe şi două maturităţi diferite”

​BT Leasing a listat obligaţiuni de 40 milioane euro...

Autor: Tibi Oprea

23.12.2019, 14:57 421
BT Leasing Transilvania IFN, parte a grupului financiar Banca Transilvania, cel care include cea mai mare bancă din România, a listat luni la Bucureşti o emisiune de obligaţiuni senioare şi negarantate de 40 de milioane de euro, în două tranşe cu maturităţi diferite. “Am închis anul bursier cu o nouă premieră din punctul de vedere al obligaţiunilor pe piaţa de capital din România. Este prima emisiune de obligaţiuni în euro care are două tranşe cu două maturităţi diferite, o tranşă cu o maturitate de şase ani, care a fost adresată către IFC în calitate de lead investor, şi o tranşă cu o maturitate de cinci ani care a fost adresată către investitorii calificaţi. Ambele au o dobândă variabilă. Tranşa de cinci ani s-a bucurat de un interes deosebit fiind suprasubscrisă”, spune Daniela Secară, director general al BT Capital Partners, divizia de brokeraj a Băncii Transilvania, care a intermediat tranzacţia. Daniela Secară spune în cadrul unui eveniment organizat la bursa cu ocazia admiterii la tranzacţionare a obligaţiunilor că oferta pentru retail a fost suprasubscrisă de investitori de 1,7 ori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO