Burse - Fonduri mutuale

Bursa a scăzut din nou ieri, dar brokerii pariază pe creştere până la finalul anului

Mediafax Foto

Mediafax Foto

Autor: Stefan Musgociu

11.11.2013, 19:43 529

Bursa de la Bucureşti a scăzut ieri uşor, cu 0,4%, pentru a treia şedinţă consecutiv, pe cel mai redus rulaj din ultimele patru săptămâni, întrucât majoritatea investitorilor aşteaptă ziua de marţi, când intră la tranzacţionare titlurile Romgaz (SNG).

Piaţa a început să scadă de joi, în condiţiile în care investitorii au început să marcheze din câştigurile înregistrate în precedentele şapte şedinţe, când bursa a urcat cu aproape 6% şi a atins maximul ultimilor doi ani, susţinută de intrări noi de bani în piaţă datorită ofertei Romgaz. „Mă aştept să fie doar o corecţie de moment şi să continuăm trendul ascendent.

WikiZF: Profilul companiei Romgaz

Până la finalul anului mai văd un plus 10%, cu lichiditate cu mult peste media de până acum. Cu siguranţă că ziua de mâine (marţi - n.red.) va fi una deosebită în ceea ce priveşte rulajul şi volatilitatea pe acţiunile Romgaz“, a declarat Grigore Chiş, directorul general al Broker Cluj.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.11.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO