Burse - Fonduri mutuale

Bursă: Acţiunile Digi Communications vor fi incluse în structura indicelui MSCI al pieţelor de frontieră

Bursă: Acţiunile Digi Communications vor fi incluse în...

Autor: Liviu Popescu

15.05.2024, 16:50 381

Acţiunile operatorului de telecomunicaţii Digi (simbol bursier DIGI) vor fi incluse în structura indicelui MSCI Frontier Markets după revizuirea realizată de furnizorul de indici bursieri pentru această lună. Toate modificările vor fi implementate de la închiderea din 31 mai 2024.

“Indicii MSCI Frontier Markets: Vor fi nouă includeri şi cinci eliminări din indicele MSCI Frontier Markets. Cele mai mari trei includeri la indicele MSCI Frontier Markets Index, măsurate în funcţie de capitalizarea de piaţă completă a companiilor, vor fi Digi Communications (România), Koncar Distributivni I (Croaţia) şi Air Astana GDR (Kazahstan). Vor exista 27 de suplimentări şi şase eliminări din indicele MSCI Frontier Markets Small Cap”, potrivit MSCI.

Compania a raportat un profit net de 25,6 mil. euro în primul trimestru din 2024, comparative cu 10,8 mil. euro în acelaşi trimestru din 2023, în timp ce vânzările au urcat la 445 mil. euro de la 395 mil. euro. EBITDA ajustată a fost de 163 mil. euro.

Digi are o capitalizare bursieră de 5,92 mld. Lei. De la începutul anului 2024 acţiunile s-au apreciat cu 35%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO