Burse - Fonduri mutuale

Bursă. BRD SocGen anunţă încetarea mandatului Mirelei-Virginia Medelean, director general adjunct proiecte şi operaţiuni

Bursă. BRD SocGen anunţă încetarea mandatului...

Autor: Eduard Ivanovici

21.06.2024, 14:25 6404

BRD – Groupe Société Générale (simbol bursier BRD), a patra bancă de pe piaţa locală în funcţie de active, a anunţat încetarea mandatului de director general adjunct proiecte şi operaţiuni al Mirelei-Virginia Medelean începând cu data de 21 iunie.

De asemenea, grupul a informat piaţa de capital cu privire la încheierea mandatului lui Etienne Jean Loulergue de director general adjunct Finanţe Trezorerie din 21 august. El va prelua o nouă funcţie în cadrul grupul BRD SocGen.

„Mirela va continua proiectele sale profesionale în afara Grupului. Consiliul de Administraţie le mulţumeşte călduros Doamnei Mirela-Virginia MEDELEAN şi Domnului Etienne Jean LOULERGUE pentru întreaga activitate desfăşurată în cadrul Comitetului de Direcţie, pentru angajamentul lor şi suportul acordat echipelor şi le doreşte mult succes în tot ceea ce vor întreprinde în viitor”, conform unui raport de la BVB.

Acţiunile BRD se tranzacţionează în creştere cu 11,5% în 2024, la o valoare de piaţă de circa 14 miliarde de lei. Grupul a încheiat primele trei luni din an cu un profit net de 326 milioane de lei.