Bursa de la Bucureşti este la maximul ultimelor 10 luni. Mai are combustibil, spune un analist

13 mar 2018 Autor: Liviu Popescu

Indicele BET, care urmăreşte evoluţia celor mai tranzacţionate 13 acţiuni la Bucureşti, aşa-zisele blue chipuri, a închis luni la 8.569 de puncte, cea mai ridicată valoare din mai 2017 încoace, în contextul în care investitorii se pregătesc pentru datele de înre­gistrare pentru acordarea divi­den­delor.

De la începutul anului indicele BET afişează o creştere de 10%. Spre compa­raţie, în acelaşi interval de timp din 2017, indicele BET avea plus 11%.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.03.2018

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, bursa
, actiuni
, bet
, indicele bet
, combustibili
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide