Bursa de Valori a selectat cele 15 companii finaliste din cadrul Made in Romania

27 apr 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

Bursa de Valori Bucureşti, operatorul pieţei de capital locale, a selectat cele 15 companii finaliste din cadrul proiectului Made in Romania, ceea ce se vrea a deveni o platformă pre-IPO a bursei bucureştene.

Cifra de afaceri a companiilor selectate în rândul celor 15 finaliste variază în 24 şi aproape 200 mil. lei, sectoarele acoperite fiind relativ diverse. Cele 15 companii selectate de juriu sunt: Allview, ApiLand, Aqua Carpatica, Bebe Tei, Bilka Steel, Cărtureşti, City Grill, Cramele Recaş, Farmec, iHunt, Musette, Qualitance, Simultan, Te-Rox Prod, Tremend. „Va deveni proiectul nostru numărul unu în ceea ce pri­veşte orice iniţiativă pe partea de antrepre­noriat şi orice altă iniţiativă pe care o vom avea pe această parte va trebui să se desfăşoare în jurul acestui proiect, Made in Romania.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.04.2018

 
Cuvinte cheie:
Bursa de Valori
, BVB
, Made in Romania
, companii
, listare
, finaliste
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide