Burse - Fonduri mutuale

Bursa de Valori Bucureşti apasă butonul de pauză şi anulează toate evenimentele din martie. Jumătate din angajaţi vor lucra de acasă

Bursa de Valori Bucureşti apasă butonul de pauză şi...

Autor: Teona Tomoiaga, Cosmin Pirv

12.03.2020, 13:32 286

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a anunţat, joi, că, pe fondul pandemiei de coronavirus, a anulat toate evenimentele programate în luna martie şi că jumătate dintre angajaţi, prin rotaţie, lucrează deja de acasă.

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a anunţat că a luat măsuri de prevenţie asupra activităţii curente şi a tuturor angajaţilor, pe fondul pandemiei de coronavirus.

BVB spune că are un Plan de Continuitate a Activităţii chiar şi pentru cazuri în care activitatea nu se mai poate desfăşura de la sediul central, plan care implică şi munca la distanţă.

Aproape jumătate din numărul de angajaţi ai bursei bucureştene au început deja să lucreze de acasă, prin rotaţie, iar în incinta BVB au fost luate măsuri suplimentare de igenizare şi dezinfecţie.

BVB a mai decis restricţionarea accesului persoanelor străine în sediu şi anularea tuturor evenimentelor programate în luna martie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO