Burse - Fonduri mutuale

Bursa de Valori Bucureşti pune la bătaie 5,5 mil. euro pe zece ani pentru a se muta din Piaţa Universităţii în America House de la Piaţa Victoriei

Clădirea America House care ar urma să fie sediul BVB dacă operatorul bursier primeşte aprobarea acţionarilor pe 19 decembrie.

Clădirea America House care ar urma să fie sediul BVB dacă operatorul bursier primeşte aprobarea acţionarilor pe 19 decembrie.

Autor: Tibi Oprea

22.11.2022, 07:00 405

BVB va închiria 1.256 mp şi 13 locuri de parcare, din cei 2.235 mp şi 29 de locuri de parcare alocate pentru întregul grup.

Consiliul Bursei de Valori Bucureşti cere aprobarea acţionarilor pentru încheierea unui contract de prestări servicii aferente spaţiului destinat sediului social al instituţiei, spaţiu deţinut de Complexul Multifuncţional Victoria SRL, pentru o perioadă de 10 ani, cu o valoare estimată de 5,5 milioane de euro. Suma este calculată în baza costurilor chiriei, costurilor estimate ale taxei cu utilităţile şi mentenanţa şi costurilor estimate ale lucrărilor de amenajare a sediului, conform unei note din convocatorul AGOA.

Bursa de la Bucureşti intenţionează să se mute din sediul din Piaţa Universităţii, acolo unde este şi Depozitarul Central şi unde până în urmă cu câţiva ani a avut sediu şi TradeVille, în clădirea America House din apropiere de staţia de metrou Piaţa Victoriei. BVB va închiria 1.256 mp şi 13 locuri de parcare, din cei 2.235 mp şi 29 de locuri de parcare alocate pentru întregul Grup BVB.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO